Φ.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μάιος 21, 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 21/05/2020

Ο  Φ.Σ.Πιεριας  με επιστολή  του προέδρου  στον ΠΦΣ  ζήτησε την παρέμβαση του  ώστε να καλυφθούν νομικά οι ενστάσεις των  συνάδελφων που είχαν πρόβλημα  με την περικοπή των συνταγών του Ε-ΔΑΠΥ ,που περιείχαν τα σκευάσματα ειδικής διατροφής RESURGEX.

Επίσης ζήτησε   σε περίπτωση που κληθούν σε Προκαταρκτική εξέταση τα έξοδα και η νομική κάλυψη των συναδέλφων να καλυφθούν και αυτά από τον ΠΦΣ.

Στο ΔΣ του ΠΦΣ της  Τετάρτης 20/05/2020  , όπως μας ενημέρωσε το μέλος του ΔΣ του ΠΦΣ κ. Συμεωνίδης Πολυχρόνης , η πρόταση έγινε δεκτή.     Έτσι λοιπόν ο  αποφασίστηκε ο ΠΦΣ να καλύψει όλα τα έξοδα της νομικής υποστήριξης και επίσης να ετοιμάσει  όλο το υποστηρικτικό υλικό για τις ενστάσεις.

Σήμερα το πρωί ο ΦΣΠιεριας παρέλαβε τα έγγραφα και τα προώθησε στους συναδέλφους  για να καταθέσουν εμπεριστατωμένες ενστάσεις στον ΕΟΠΥΥ τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα αναμένουμε και το υπόμνημα που θα ετοιμαστεί από  καθηγητή της νομικής του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου Θράκης , για την περίπτωση που κληθούν οι συνάδελφοι.

Ο  ΦΣΠιεριας είναι πάντα κοντά στα μέλη του και με συντονισμένες ενέργειες  προσπαθεί πάντα για την επίλυση των προβλημάτων που εμφανίζονται.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Posted in Uncategorized by