Φ.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Οκτώβριος 29, 2017

Ε-ΔΑΠΥ

Για μια ακόμα φορά η ταλαιπωρημένη πλατφόρμα του Ε-ΔΑΠΥ  δεν λειτουργεί  «λόγω αναβάθμισης». Παρόλο που μπορέσαμε να καταθέσουμε τις γνωματεύσεις του Σεπτέμβρη δεν μπορούσαμε να περάσουμε τις νέες γνωματεύσεις του Οκτωβρίου. Ενώ είχαν πει ότι μέχρι τα μέσα Οκτώβρη θα δούλευε, άνοιξε στις 23 Οκτώβρη και μόνο για τις γνωματεύσεις που εκτελέστηκαν μέχρι 22/10. Πρέπει λοιπόν να περάσετε στο σύστημα οπωσδήποτε ότι έχετε εκτελέσει μέχρι τις 22/10.

Δεν ξεχάσανε όμως να θέσουν σε ισχύ το Φ.Ε.Κ. 3491/5-10-2017  από 23/10 με τις νέες τιμές και τα προϊόντα , ιατροτεχνολογικα και σακχαρώδη διαβήτη που αποζημιώνει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα  στην χειρόγραφη εκτέλεση των συνταγών.

Ο  Π.Φ.Σ. αντέδρασε με αναστολή της συμβάσης όσον αφορά το κομμάτι των ιατροτεχνολογικων. Αναστολή που συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα  30/10 θα λειτουργήσει και θα δίνει  την δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας εκτέλεσης πριν και μετα τις 23/10/2017.

Τελικα δεν λειτουργησε την Δευτερα!

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ

Ο Σύλλογος έστειλε τον ΙΒΑΝ  στoν Π.Φ.Σ. για να πιστωθούν  τα χρήματα στον λογαριασμό μας και να γίνει η διανομή στους προσωπικούς σας λογαριασμούς.  Δευτέρα θα πάει στην πάρεδρο η κατάσταση με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Συνήθως σε 2-3 μέρες κατατίθενται τα χρήματα στους λογαριασμούς. Ελπίζουμε…….

Θα σας παρακαλέσω να μην ενοχλείται τον ταμία σχετικά με την πληρωμή σας, γιατί η διαδικασία μέσω e-banking, είναι λίγο χρονοβόρα και πρέπει να γίνει σε στιγμή που δεν εργάζεται. Επίσης ο αριθμός των δικαιούχων είναι μεγάλος.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Το ένταλμα του Αυγούστου θα βρίσκεται στην πάρεδρο την Δευτέρα 30/10.Ελπιζουμε  μέχρι τις 2/11 να εχουμε π ληρωθεί.

ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.

Προσοχή στις χονδρικές τιμές όταν αγοράζεται ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. Οι περισσότερες εταιρείες βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν τις τιμές τους.

Φ.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ

Οργανώνουμε το γραφείο μας.  Εχουμε πλέον καινούργια ειδική γραμματέα .την κ.Μοσχακη Χρυσα στην οποία θα απευθύνεστε στο 2351035713 προσωρινά μέχρι να πάρουμε το νέο τηλεφωνικο αριθμό του συλλόγου.

Μην ξεχνάτε την ιστοσελίδα μας fspierias.gr  οπου πλέον θα βρίσκετε ολες τις ενημερώσεις  του συλλόγου. Δεν θα στέλνουμε πλέον έντυπη ενημέρωση παρα μόνο σε εκτατες περιπτώσεις. Η ενημέρωση της σελίδας γίνεται το βράδυ από τον Προέδρο και τον Αντιπρόεδρο. Μπορειται κάθε πρωί να ενημερώνεστε για ότι υπάρχει.

Posted in Uncategorized by