Φ.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ

Μάιος 28, 2018

Συνάδελφοι

 

Σας στείλαμε το πρόγραμμα που θα ισχύσει για την  υπόλοιπη χρονιά. Λόγω καθυστερήσεων στην διαδικασία από πλευράς Περιφέρειας τα δίμηνα που θα καταθέσουμε τις αιτήσεις διεύρυνσης θα ξεκινήσουν από το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου , όπως και για τους περισσότερους συλλόγους της χωρας.

Έτσι λοιπόν το ωράριο που ισχύει για τον μηνα Ιούνιο θα είναι αυτό που ισχύει μέχρι σήμερα.

Τις επόμενες ημέρες θα σας ζητηθεί να στείλετε  μόνο στον σύλλογο  τις δηλώσεις διεύρυνσης. Ο σύλλογος θα στείλει στην Διεύθυνση Υγείας αντίγραφα έτσι ώστε η διαδικασία να τρέχει πιο γρήγορα και με λιγότερη ταλαιπωρία για τα μέλη. Η διαδικασία θα γίνεται κάθε 2 μήνες.

Να είστε προσεκτικοί με τις ώρες που θα δηλώσετε στην δήλωση διεύρυνσης. Ειδικά τα φαρμακεία που έχουν τουριστικό ωράριο το καλοκαίρι   (Πλαταμώνας, Λεπτοκαρυά, Παραλία Κατερίνης ).Επίσης οι ώρες που δηλώνουμε δεν είναι δεσμευτικές. Είναι μια καινούργια διαδικασία για όλους μας ,με πάρα πολύ γραφειοκρατία και για τον Σύλλογο και για την Περιφέρεια ,της οποίας η εμπλοκή είναι μεγάλη σε αντίθεση με όλα αυτά τα χρόνια, με την οποία είμαστε σε συνεργασία για την επίλυση όλων των προβλημάτων

 

Posted in Uncategorized by