Φ.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ- 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ & ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ

Μάρτιος 15, 2018

Προς

τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ
του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2018.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Εταιρείας. Είναι μία εκδήλωση θεσμός, που σκοπό έχει την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε καίρια ζητήματα που αφορούν την φαρμακολογία σε επίπεδο έρευνας και εκπαίδευσης, τους μελλοντικούς στόχους της φαρμακοβιομηχανίας και τον ρόλο του φαρμακολόγου σε αυτό το πλαίσιο.
Σημαντικοί καταξιωμένοι επιστήμονες με παγκόσμια ακτινοβολία, έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν προκειμένου να αναπτύξουν θέματα αιχμής στην έρευνα και καινοτομία γύρω από το φάρμακο.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους, όσους ενδιαφέρονται για τη φαρμακοθεραπεία και την έρευνα πάνω στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνουμε στους νέους επιστήμονες, που μπορεί να γίνουν φορείς της καινοτομίας και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Θα ήταν ιδιαίτερα τιμή για εμάς, να ενημερώσετε τα μέλη του επιστημονικού φορέα σας και της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας να συμμετάσχουν στις εργασίες με την υποβολή περιλήψεων και να παρουσιάσουν τα ερευνητικά και κλινικά τους αποτελέσματα σε θέματα καθημερινής ορθής πρακτικής και επερχόμενης καινοτομίας στον τομέα του φαρμάκου.
Σας επισυνάπτουμε σχετικό υλικό προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου: Αφίσα & Newsletter-Call for Abstracts του Συνεδρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.pharmacologycongress2018.gr.
Το Επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και η λίστα με τους προσκεκλημένους ομιλητές έχουν ανακοινωθεί ΕΔΩ.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν εγκρίνετε την γνωστοποίηση του συνεδρίου δια μέσου του επιστημονικού σας φορέα ανακοινώνοντας όλες τις πληροφορίες, που επισυνάπτουμε με τη παρούσα αλληλογραφία.
Αγαπητοί συνάδελφοι, το Συνέδριό μας θα είναι επιτυχημένο και ωφέλιμο για όλους, με την ενεργή συμμετοχή σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη πολύτιμη συνεργασία και συμβολή σας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Με τιμή,

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Μαρία Κωνσταντή
Καθηγήτρια Φαρμακολογίας,
Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας,
Τμήμα Ιατρικής,
Σχολή Επιστημών Υγείας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας
Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Καθηγητής Φαρμακολογίας,
Εργαστήριο Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής,
Σχολή Επιστημών Υγείας,
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξανδρούπολη

Posted in Uncategorized by